Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv/zhodnoceni-sezony-20162017  •  Vydáno: 19.6.2017 9:53  •  Autor: Honza Geleti

Zhodnocení sezóny 2016/2017

Tak je za námi další fotbalová sezóna. Muži díky loňskému vítězství ve skupině postoupili do okresního přeboru. Jako nováček jsme si ve vyšší soutěži vedli dobře. A to doslova. Dosáhli jsme totiž na třetí místo. Od druhého postu nás dělil jediný bod a tým na této pozici jsme jak na podzim, tak i nyní na jaře, porazili. Letošní výsledky jsou tedy příslibem pro další ročník.

Ve všech  mládežnických kategoriích jsme se, až na jednu výjimku, umístili vždy v první polovině tabulky. Mladší a starší žáci (U12 a U15) shodně vybojovali čtvrté místo. Mladší přípravka (U8) je třetí. Děti ze starší přípravky (U10)  jsme pro minulou sezónu sloučili s týmem sousedních Jinočan a společně dosáhli na šesté místo.

Níže uvedená tabulka porovnává úspěšnost našich jednotlivých kategorií v rámci interního klubového klání. Pokud došlo k obsazení stejné příčky, je více ceněno pokud tohoto umístění bylo dosaženo v konkurenci většího počtu soupeřů.

Žebříček FK Rudná

Kategorie

Umístění ve své soutěži

1.

muži ("A")

3. místo (ze čtrnácti)

2.

mladší přípravka (U8)

3. místo (z šesti)

3.

mladší žáci (U12)

4. místo (z dvanácti)

4.

starší žáci (U15)

4. místo (z osmi)

5.

starší přípravka (U10)

6. místo (ze sedmi)

Užijte si prázdnin a v září se zase těšíme na Vaši podporu.