Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv/fk-rudna-motorlet  •  Vydáno: 28.2.2016 14:40  •  Autor: Jan Brychnáč

FK Rudná - Motorlet

Ještě jednou velké díky. Kluci byly jste fantastičtí. Fk fkf fkrudná oléééééééééééé

Netradičně si dovolím krátké shrnutí. K dnešnímu zápasu jsme nastoupili pouze v 8-mi hráčích, zatímco soupeř měl k dispozici 2 kompletní 7-mičky a 2 brankáře. Od začátku bylo tedy více než jasné, že nám v průběhu zápasu budou docházet síly. Výkonem, přesahujícím veškeré očekávání, jsme se soupeři ve všem vyrovnali. V první půli jsme sice čelili tlaku ze strany soupeře, ten se ale nezmohl na víc, než nastřelit 3 tyče a 2 břevna. Postupem času jsme se i my dostávali do zakončení a dokonce jsme mohli vstřelit i gól. Chybělo nám zachovat si chladnější hlavu. Půle tak skončila 0:0. 

V druhém poločase jsme podali snad ještě lepší výkon a od začátku jsme se tlačili do zakončení. Najednou nás bylo plné hřiště a soupeř, i přes střídání, nevěděl co s námi udělat. Po jedné z povedených útočných akcí jsme se dostali k rohovému kopu, z kterého jsme vstřelili vedoucí branku (pro střelce zřejmě životní angel hlavou do šibenice.1:0. yesSoupeř se po obdržené brance zlepšil a tlačil se za vyrovnáním. Pár akcí jsme dokázali ubránit, ale i soupeři se po pěkně provedené akci povedlo vstřelit gól. Vyrovnali na 1:1. Pak se hra na čas kouskovala (dokonce se i přitvrdilo surprisea na obou stranách došlo k drobným pohmožděninám crying- naštěstí nic, co by oba týmy oslabilo enlightened). Soupeř už slavil vedení v zápase, ale nesmyslnou přihrávkou před prázdnou branku, se sami vystavili do ofsajdu a rozhodčí správně gól neuznal. 

Tato situace zase "nakopla" nás a vrátili jsme obraz hry na začátek druhé půle. Snad dobrých 5 min. jsme soupeře nepustili z jeho poloviny a přidali jsme vedoucí branku na 2:1. Čas do konce se zdál nekonečný, ale pořád jsme se snažili utkání dovést do vítězného konce. Sil už bylo poskrovnu, ale na soupeře to stačilo a dokonce jsme přidali i další gól. 3:1. I přes dvougólové vedení jsme se snažili hru kontrolovat a neuchýlit se jen k šetření sil a zakopávání míčů. Konečně jsme se dočkali vytouženého konce zápasu a na pokraji sil jsme odkráčeli, hrdě a s hlavou nahoře, do kabin.

S konstatováním,že jsme porazili soupeře hrajícího žákovskou ligu,je vidět,že bychom se zvládali utkávat i v mnohem prestižnějších zápasech ,než je naše současná okresní soutěž.