Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-zaci-st/13.kolo-mistrak-s-sk-slany-so-2.4  •  Vydáno: 30.3.2016 22:35  •  Autor: ---

13.kolo - mistrák s SK Slaný (hodnocení)

V So 2.4. v 10 hod odehrajeme na hřišti SK Slaný 13. kolo jarní sezóny s SK Slaný. Věřím že navážeme na docela kvalitní výkon z první jarního zápasu s K.Dvorem. 

Doporučený čas odjezdu z FK Rudná v 8:20 (z Č.Újezdu 8:20). Sraz na hřišti v SK Slaný 9:00, tak abychom se na zápas připravili. Na dopravě se domluvte mezi sebou, pokud se přeci jenom nemáte jak dostat, ta budu mít v autě 4 volná místa. Věřím, že nám počasí bude nakloněno a zápas si patřičně užijeme. Pánové opět apeluji na Vaš pozitivní přístup a podporu týmu!

Do komentářů k tomuto příspěvku mi zadejte potvrzení účasti (do středy 30.3.)!

 

Adresa SK Slaný: U Stadionu 1496, Slaný 27401

 

Soupiska:  Adam Fišer, Adam Zelený, David Zach, Jan Cihelka, Jan Pecka, Jakub Hora, Jiří Patejdl, Marek Svoboda, Martin Mráz, Ondra Palivec, Ondřej  Smolek, Pavel Maršálek, Štěpán Příhoda, Martin Motyčák, Kamil Nový

 

Komentář Trenéra k zápasu:

Zápas ve Slaném je pro mne osobně velkým zklamáním. prohráli jsme s papírově slabším soupeřem, který byl navíc složen z 80% z mladších žáků. Největší zásluhu na tomto negativním výsledku je přístup celého týmu, kdy jsme již po první obdržené brance přestali hrát a zcela jsme se odevzdali soupeři. Velmi špatným signálem byla ztráta bojovnosti a chuti se poprát s výsledkem. Při soubojích 1:1 hráči 2001 prohrávali souboje s hráči o 2 roky mladšími. Toto se prostě stát nesmí. Se soupeři tohoto typu bychom měli hrát alespoň vyrovnaný zápas i bez tréningů. Je potřeba abychom se nad sebou zamysleli a začali znovu poctivě pracovat zejména na tréninzích.