Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-zaci-ml.u12/mseno-2016-den-7  •  Vydáno: 12.8.2016 20:22  •  Autor: Jan Brychnáč

Mšeno 2016 den 7.

A je tu konec.

Poslední celý den soustředění je za námi. Jestli bylo něco,co jsme za celý týden nenatrénovali,tak jsme to buď nepotřebovali, a nebo ještě stihli dohnat dnes. V dopolední části jsme si zopakovali několikero cvičení,které jsme se zde naučili a šli jsme na oběd.

Ještě někdy nechte dospělákům kecat do jídelníčku.angry Během soustředění jsme jednou odmítli (úplně nepochopitelně ) hrachovou polévku s opečenými krutónky ,ale dnes jsme ji naštěstí k obědu měli. Takhle dobrou polévku jsem snad nikdy nejedl prohlašuje jeden hráč za druhým. Chceme si i přidávat a tak se dospěláci musí snažit ,aby alespoň trošku měli. No a vrchol kuchařského umu přišel v zápětí. Domácí br.kaše s kuřecími stripsy ( hotová balada ). Poledňák měli starší kluci o 1/2 hoďky delší - díky plánovanému přátelskému utkaní,proti zdejšímu týmu SK Mšeno st.žáci. 

Další 2 kategorie si po krátké rozcvičce vyzkoušeli poslední fotbalové praktiky. Ml.žáci vyslechli pár rad ohledně nového rozestavení a zahráli jsme si fotbálek mezi sebou. Vypadá to nadějně a všichni ukazujeme že nás fotbal baví.

Vrchol odpoledne  je však jednoznačně před námi. Od 16:30 jdeme všichni sledovat naše zkušenější kamarády na stadión. Kluci hrají 1.zápas velkého fotbalu a všichni jsme plni očekávání blush. Od začátku borci reprezentující FK Rudná ukazují,kdo chce diktovat tempo a styl zápasu. Máme několik slibných šancí,ale zatím je nedokážeme úspěšně proměnit. Je na čase zásah do sestavy a vyzkoušet kluky trošku promíchat.

Jdeme na to, stále jsme více na balónu,vytváříme si slibně vyhlížející situace,ale ještě to není ono. Jo a rozhodčí nás "řeže" angry . Už nám nepískl 2 penalty no . Přichází ještě drobná korekce v sestavě a .... vypadá to , že jsme na to kápli. Ujímáme se vedení 1:0 . Nepřestáváme hrát a náš brankář asi zmrzne. Jsme hlavně na polovině soupeře a logicky musí příjít další úspěch. Jo,daří se . Po krásné kombinaci je náš hráč opět podražen ve vápně a to už rozhodčí konečně píská do píšťalky a důrazně upozorňuje soupeře,že jde jen o přátelák a ještě pokračují prázdniny. Sám faulovaný hráč ( ač se to nedělá ) se postaví k exekuci a bezpečne proměnuje. Pavouky ze šibenice vyhnal  - 2:0. Do konce zápasu ještě ukážeme nějaké fotbalové parády a musíme občas hodně zamakat i do zadu. Přidáme ještě jedn gól ( i když s pomocí teče soupeře ) a konečně vítězíme 3:0. 

Na závěr soustředění ta nejsladší odměna a vyprodaná tribuna do jednoho muže skanduje vítězné FK fkf fk Rudná ..... Dochází i na choreo a záverečnou děkovačku .  Po večeři ( halušky ) utrácíme poslední penízky, balíme si věci. Už nám nezbývá než konstatovat : Je to za námi . Třeba zase za rok ????? A co fotky budou ? Asi jich tam pár najdete wink