Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-starsi-pripravka/nova-vyse-clenskych-prispevku-pro-rok-2017  •  Vydáno: 3.3.2017 9:25  •  Autor: Honza Geleti

Nová výše členských příspěvků pro rok 2017

Dne 2. března 2017 odhlasovala valná hromada zvýšení členských příspěvků. Podrobné informací naleznete na obvyklé stránce. Toho, kdo již zaplatil, prosíme aby do konce března doplatil ještě adekvátní část. 31. března 2017 by tak měly být uhrazeny příspěvky za 1. pololetí 2017, tedy nejméně následující částky:

Proč musely být členské příspěvky zvýšeny?

Členské příspěvky jsou hlavním zdrojem příjmu našeho klubu a nebyly zvyšovány několik let. Náklady však neustále rostou. Stávající příjmy postačují pouze na základní chod klubu a tvorbu drobných finančních rezerv pro případ nenadálé události. Vbrzku však bude nutné investovat statisícové částky do nové nádrže na vodu, nového zahradního traktůrku, plynových kotlů a dalšího. Vše zmíněné je již daleko za svojí životností a hrozí náhlé vypovězení služby. Obvzláště stav nádrže na vodu je katastrofální a proto by se mělo jednat o investici pro letošní rok. Zahradní traktůrek na sekání hřiště snad ještě rok vydrží a postačí jej koupit až v roce 2018.

Další výdaje vzniknou díky potřebě kompenzace nákladů nově dojíždějících trenérů. Mezi místními se nám trenéry za dva roky získat nepodařilo. Tak jsme se rozhlédli trochu dále za hranice Rudné a sousedních vesnic. A vypadá to, že jsme byli úspěšní.

Tímto, jménem výkonného výboru žádám všechny členy o včasnou úhradu či doplacení členských příspěvků. Pokud budete schopni a ochotni zaplatit celý roční příspěvek najednou, významně to pomůže a urychlí řešení výše popsaného. Vzniklou situaci se musíme začít zabývat bezokladně. Je totiž zřejmé, že pokud nebude funkční závlahový systém, nebudeme schopni udržet stávající kvalitu ani vytížení hřiště. Pokud nebudeme mít funkční zahradní traktůrek, hřiště neposekáme a nebudeme na něm schopni hrát atd.

Předem děkujeme.

Marcel Vorlíček, předseda VV