Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv/info-ze-soustredeni  •  Vydáno: 16.8.2010 14:37  •  Autor: Honza Geleti

Info ze soustředění

čtvrtek
Dopoledne jdeme na hřiště, ale po hodině nás zase vyhání déšť. Tak jsme si na tribuně zahráli hry pod střechou. Odpoledne lehké trénování a od 17 hodin jsme hráli přátelské utkání se Mšenem. Díky šuškandě, že se večer jde na bojovku, se zvyšuje napětí. Čekáme na západ slunce a vyrážíme do lesa. Detaily se dozvíte od dětí. Stále bez zdravotních potíží.

Středa
Dnes konečně fotbal! Plánované tréninky dopo i odpo proběhly, na nic dalšího nezbyl čas :)

úterý
Počasí dnes opět nic moc, proto dopoledne vyrážíme na menší lesní okruh do skalního města a bludiště. Všechno v pořádku, jen v bludišti jsme trochu „zabloudili". I přes výslovný zákaz sběru hub (už nevíme, co s nimi) trenér Martin svojí houbovou posedlostí strhává dav, takže bude smaženice. Odpoledne jsme jeli na výlet do Mladé Boleslavi do muzea Škoda. Ještě že není muzeum větší, asi bychom už kluky nenašli :) Večer jsme oslavili jedny narozeniny, kluci dostali dort a „šampaňské". Všichni jsou v pořádku, žádné ani nejmenší zdravotní potíže.

pondělí
Po nočním dešti je hřiště dost mokré na to, abychom byli za pět minut komplet mokří, takže volíme náhradní variantu - výlet na nedalekou rozhlednu na Vrátenské hoře. Cestou z parkoviště k rozhledně míjíme obrovské bílé deštníky, ze kterých se při bližším ohledání klubou bedly. Takže jich za chvilku máme na oběd pro regiment. K rozhledny je dobrý výhled, vidíme Prosek, Kladno, Ústí na Labem, Milešovku, Říp, v dálce Jizerky a Krkonoše. Těch 126 schodů za to stálo. Cestou dolů znovu houbaříme, nedá se odolat.
Odpo je počasí lepší, takže hurá na hřiště. Téměř tři hodiny.

nedele
Budicek v pul osme, snidane, bodovani pokoju a dopoledni kondicni trenink. File a brambory nezbyly :)

sobota
Po prijezdu jsme se ubytovali, naobedvali a po kratke pauze jsme sli na obdhlidku Msena a uvitaci zmrzlinu. Po veceri jsme jeste hrali fotbal "na bosaka".