Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv/clanek-carodejnice-30.4.2024  •  Vydáno: 2.5.2024 8:06  •  Autor: Honza Geleti

Čarodějnice na hřišti (30.4.)

V úterý 30. dubna jsme na našem hřišti uspořádali akci "Čarodějnice na hřišti".

V úterý 30. dubna jsme na našem hřišti uspořádali akci "Čarodějnice na hřišti", která přilákala celkem 70 fotbalistů z různých věkových kategorií. Po úvodním hvizdu jsme rozdělili hráče do šesti smíšených týmů, jejichž kapitány byli naši zkušení hráči z U15. Následoval fotbalový turnaj hraný systémem každý s každým a dalších šest týmových soutěží s fotbalovou tématikou.

Akce vynikala skvělou spoluprací mezi hráči různých věkových skupin, kde starší kluci podporovali a vedli mladší. Výsledky byly velmi vyrovnané, ale nakonec zvítězil tým "oranžových". Odpoledne bylo završeno společným opékáním špekáčků u tří malých ohňů, které nahradily původně plánovanou vatru.

Všichni účastníci si odnesli kromě nezapomenutelných zážitků také palačinky, malinovku a špekáček, který si u ohně opekli. Zábava pokračovala až do pozdních večerních hodin.

Chceme poděkovat Skautskému středisku Balvan za zapůjčení ohniště a venkovního nábytku, a v neposlední řadě našemu Fan clubu a trenérům, kteří se podíleli na přípravě této úžasné akce.

Tato akce jednoznačně prokázala, že naše fotbalové hřiště je místem, kde kromě fotbalu lze zažít i spoustu zábavy.

Děkujeme všem účastníkům a těšíme se na další společnou akci.

napsala: Marta Nováková