Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-a-muzstva/hostivice-vs.fk-rudna-13-10  •  Vydáno: 28.3.2012 12:59  •  Autor: Honza Geleti

Hostivice vs. FK Rudná 1:3 (1:0)

První jarní body!

Do prvního jarního boje jsme nastoupili - Sloup - Martínek M., Martínek R., Rajtmajer, Jindra - Rott, Maleček, Kotuč D., Pittr - Kratochvíl, Kotouč M.

Střídačka - Vondráček, Svoboda, Melounek (38 minuta), Ryant (80 minuta), Havlík (46 minuta)

Goly - Maleček 2, Kratochvíl

ŽK - Rajtmajer, Martínek R., Maleček

Hodnocení trenéra:

10 vítězství ze 14 mistrovských utkání
Nejlepší hráči utkání: Maleček, Kratochvíl, Jindra
Za krásného počasí a i přes ligový duel Slávie vs. Sparta před velmi hezkou diváckou návštěvou jsme zahájili jarní část soutěže na hřišti sestupem ohrožených Hostivic.

Bohužel v prvním poločase bylo vidět hezkého fotbalu asi tak, jako v obchodech českého česneku. Neurovnaná hra, herní a individuální chyby, velmi špatná komunikace mezi hráči, a když se ještě přidá rozměrově velké (hlavně široké) hřiště, tak je poločasové vedení soupeře celkově odpovídajícím průběhem. Vše mělo za následek malou "bouřku" v kabině a následné změny v sestavě.

Druhý poločas přinesl otočení výsledku v náš prospěch. S produktivitou 4 branek (jedna neuznána pro postavení mimo hru) za 45 min je spokojenost, avšak některé chyby a to tentokrát zvláště v defenzivní činnosti si opravdu nesmíme dovolit! Shrnuto, podtrženo hráči si zaslouží pochvalu za vůli po vítězství (druhý poločas!), avšak předváděná hra se musí jednoznačně zlepšit.

Věřím a jsem přesvědčen, že po návratu tréninkových jednotek na naše travnaté hřiště to s mužstvem zvládneme.
Havlík Richard, trenér