Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-a-muzstva/rudna-libcice-3-2-1-0  •  Vydáno: 2.5.2012 19:52  •  Autor: Honza Geleti

Rudná - Libčice 3 - 2 (1 - 0)

Poctivý výkon

Sestava: Sloup - Svoboda Kotouč D. Rajtmajer Martínek M. (Kotouč M.) - Skala - Kozák Rott Staněk - Kotouč M. (Šenfeld) Kratochvíl (Pittr)
Nejlepší hráči utkání: Staněk, Rott, Kozák

Toto utkání začalo už dlouho před jeho vlastním výkopem v sobotu odpoledne: zranění, vykartovaní hráči... A jak poskládat sestavu na kvalitního soupeře, a alespoň částečně odčinit minulé „hrůzostrašné" utkání na domácím hřišti. Nová obrana, nově poskládaná záložní řada a snad i částečně znova namotivované mužstvo. Zahájeno, krásné počasí, slušná návštěva a první šance soupeře. Hra se vyrovnává a dalekonosná střela, kterou exligový golman (dle mého názoru) neviděl přes vlastní hráče, končí v síti soupeře - poločas 1 - 0.

Poločasová přestávka a nabádání hráčů k poctivému a trpělivému výkonu na hranici vlastních možností. Začíná druhý poločas - únik a učebnicové zakončení 2 - 0. Krásná akce - narážečka, střela na delší stranu se zvednutou hlavou (postavení brankáře) paráda 3 - 0. Na světelné tabuli svítí 64 min. a všichni si začínají vychutnávat „fotbal bez nervů“. A ejhle: dvě individuální chyby a od 80 minuty zase nervy 3 - 2. Výsledek naštěstí zůstává až do konce zápasu.

Poděkování hráčům za výkon a připomenutí, že koncentrace je nutná do poslední minuty.

Trenér: Havlík Richard