Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-starsi-pripravka/terminy-posezonnich-turnaju-dulezite  •  Vydáno: 20.5.2014 14:35  •  Autor: Radim Veselý

Termíny posezonních turnajů Důležité !!!!

Ahoj fotbalisti a zejména rodičové!!!

 

Jelikož určitě sledujete naší tabulku, nemohli jste si nevšimnout, že jsme si s předstihem zajistili vítězství v naší skupině   :-)))  !!!!   JENOMŽE..!!!!   Tím pádem nám přibyl minimálně jeden,ale radši bych 2 turnaje, a to:

7.6. (zatím nevím čas) - finále OP U 10 v Libčicích /Vlt.... systémem 5+1 na malém hřišti....s Č.Újezdem a Průhonicemi....a pokud by se nám jej podařilo vyhrát, tak pojedeme s dalšími 11 mužstvy na finále kraje do Čáslavi.....21.6.

Tam se ovšem bude hrát systémem 2 x 4+1 na dvou hřištích současně a výsledky se budou sčítat !!!

 

Dalším termínem je 15.6. -To pořádáme my domácí turnaj za účasti dalších 7 týmů....Č.Újezd,Hostivice,Ruzyně,Řeporyje,Slaný,Černošice a Č.A.F.C. Praha.

Sraz bude v 8.00 hod.(tatínky poprosím v 7.30 h.) a zahájení v 9.00 hod. cca do 14.00 hod.Po turnaji proběhne tradiční rozlučka hráčů se sezonou  za účasti , rád bych věřil, hojného počtu rodičů , prarodičů a sourozenců!!!

Opět se nám podařilo sehnat několik sponzorů,takže ceny budou stát za to !!!

 

Na úplný závěr sezony jsem přihlásil 21.6.turnaj v Řeporyjích (pokud by nevyšlo finále kraje v Čáslavi), kam bych pro ozvláštnění rád jel vlakem....:-).

Tento turnaj je spojený s poutí a fotbalovými dovednostními soutěžemi pro kohokoliv.Jeli bychom cca v 8.05 h. z nádraží v Rudné.u Prahy.

 

Pro ty, kteří by se snad chtěli ptát, jestli dodržím slib daný před sezonou ohledně mého účesu, tak vězte, že sliby držím a s kadeřnicí jsem již domluven na nejbližší možný  termín..!!! :-D