Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-a-muzstva/14.6.tj-sokol-knezeves-fk-rudna-02  •  Vydáno: 20.6.2014 14:25  •  Autor: Petr Vraštil

14. 6. TJ Sokol Kněževes - FK Rudná 0:2

K poslednímu zápasu letošní sezóny jsme vyrazili do Kněževse. I přes neúčast některých hráčů jsme chtěli tento zápas vyhrát.

Kněževsi také chybělo dost hráčů, kteří nás na podzim doma potrápili (podzimní výsledek 2:1).

Od první minuty jsme domácí zatlačili a hned ve třetí minutě se nám podařilo vstřelit gól. Trefil se Radek Kučera, 0:1! I když Kněževes prohrávala, tak hru neotevřela a zalezla v devíti lidech ke svému vápnu. My jsme na tento obranný val nedokázali najít patřičný recept. Za celý první poločas jsme si vytvořili už jen dvě vyložené šance, ale ani jednu jsme nevyužili. Poločasový výsledek byl pro Kněževes hodně lichotivý, protože naši polovinu navštívila snad jen třikrát!

Začátek druhé půle nám vyšel stejně jako ten v prvním poločasu. Běžela 48. minuta a domácí ztratili u svého vápna míč. Toho využil Marek Kaucký a brankáři Kněževse (nutno podotknout, že to byl hráč, který normálně nastupuje v poli) prošla jeho střela pod tělem do branky, 0:2! Bohužel pro nás se neopakoval jen úvod. Dlouhé dobývání branky soupeře se nám nedařilo. Když už jsme si konečně nějakou šanci vypracovali, tak jsme ji také zahodili. Protože ani ve druhé půli nebyla Kněževes nijak nebezpečná, skončil zápas výsledkem 0:2.

S touto sezónou jsme se tedy rozloučili výhru a ziskem třetího místa. V té příští bychom se měli zlepšit zejména v efektivitě, protože na to kolik jsme měli letos šancí, jsme moc gólů nevstřelili!!!

Sestava: Volf, Novotný, Zmeškal, Kotouč D., Svoboda, Karda (70´Vraštil), Kučera, Rott, Šantora, Kaucký, Kratochvíl (46´Soukup)

Hvězdičky: Kučera, Kaucký, Šantora