Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-dorost/28.9.mnisek-b-fk-rudna-00  •  Vydáno: 2.10.2014 9:01  •  Autor: Honza Geleti

28. 9. Mníšek B - FK Rudná 0:0

Každý podzimní zápas je pro nás premiérou, tentokrát na hřišti v Malé Hraštici, kde má své domovské hřiště Mníšek p. Brdy B.

Soupeř byl na prvním místě tabulky se skóre 12:1, což nás trochu vyplašilo. Co nás ale děsí pravidelně (a zejména nejmladší hráče), jsou MUŽI, kteří proti nám nastupují… Asi mají na Mníšku nějakou dobrou vodu J

Do zápasu jsme ale vstoupili s bojovnou náladou, protože soupeři chyběl jeden hráč do pole, takže kluci ucítili šanci. Prvních deset minut bylo v naší režii, dokonce jsme po chybě brankáře soupeře nastřelili tyč. Mníšek vůbec nepůsobil jako první tým soutěže a až na pár ojedinělých výpadů se v první půli k ničemu nedostal.

Druhá půle začala docela opačně než první. Mníšek nás zatlačil do vápna, a i on nastřelil po jednom ze závarů tyč. Hra se vyrovnala, ale tři rozdíloví hráči soupeře začali předvádět, proč jsou na prvním místě. Mníšek byl nebezpečný v brejcích, které ale obrana v čele s Pepou Havlem zvládala řešit. A dál už nic. Gól nepadl, vezeme si bod za ubojovanou remízu.