Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-zaci-ml.u12/u12-1.vitezstvi-na-jare  •  Vydáno: 8.4.2015 11:32  •  Autor: Radim Veselý

1. vítězství na jaře

V odloženém termínu  hráli mladší žáci v úterý 7.4. na hřišti AFK Loděnice svůj první letošní mistrák!

Terén byl sice způsobilý,ale stav hřiště byl tak neutěšený,že předvedená hra připomínala fotbal jen velmi vzdáleně!!!

Přihrávky,střely i samotný běh činil nejen nám,ale i domácím neskutečné potíže!

Bylo to i tím,že krom ztvrdlého bahna na povrchu a blativých míst, byly na celé ploše napadané větvičky z okolních topolů.

Ačkoliv jsme Loděnice tlačili a ze 30 minut byli 25 na jejich polovině,prohrávali jsme po prvním poločase 1:0,náhodným gólem z prostoru hranice pokutového území.

Druhá polovina zápasu přinesla více bojovnosti a touhy po vítězství z naší strany,že se nám po zaslouženém vyrovnání podařilo dát i vítězný gól na konečných 1:2 !!! Šťastnými střelci byli Zach a Riley.

Chtěl bych klukům poděkovat za bojovnost a neklesání na duchu,i když dlouhou dobu prohrávali a opravdu jim to nešlo...!!!

Jsou to důležité 3 body,protože první místo v okresním přeboru ml.žáků není zadarmo a snažíme se navázat na úspěchy z minulého roku,kdy jsme s tímto kádrem a několika kluky,kteří ještě zůstali ve st. přípravce,vyhráli finále okresu a v kraji skončili na 4.místě.

Nemyslel jsem si,že po zimní přípravě na umělé trávě a v tělocvičně,bude přechod na přírodní povrch,tak ...kostrbatý...:-)

 

                                                                                                                                                           Radim Veselý