Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-a-muzstva/11.4.fk-rudna-afk-horomerice-04  •  Vydáno: 20.4.2015 17:53  •  Autor: Honza Geleti

11.4. FK Rudná - AFK Horoměřice 0:4

Další domácí zápas jsme sehráli v sobotu 11.4.2015 s týmem z Horoměřic. Na podzim jsme s tímto mužstvem prohráli 2:0. Horoměřice přijely bez náhradníků. Naše lavička, ale také nabitá nebyla (dva náhradníci). I přes absenci hráčů: Rott, Soukup, Martínek, Zmeškal, Kotouč D., Prager jsem věřil, že doma uspějeme. Úvod se nám povedl a my měli míč častěji. Gól však mohl padnout jen po střele M. Kratochvíla, ale brankář Horoměřic míč vyškrábl od tyče a naši hráči tuto střelu bohužel nedobíhali. Když Horoměřice přečkaly začátek a zjistily co "umíme", přebíraly postupně aktivitu na svoji stranu. Ve 25´minutě jsme na půlce lehce ztratili míč, útočník Horoměřic nám utekl, odcentroval a jeho spoluhráč míč dopravil do sítě. 0:1! Tento gól nám svázal nohy a míč nás vůbec neposlouchal. Když zhruba ve 35´minutě napřáhl na vápně hráč Horoměřic a vyhnal pavouky z naší šibenice, prohrávali jsme už 0:2! Takto skončil první poločas.
Ve druhé půli se nám nepodařilo změnit vůbec nic ani, když jsme vystřídali. Naopak Horoměřice přidaly v poklidu postupně další dva góly a bylo rozhodnuto. Bohužel obě branky byly hodně laciné. Poprvé na jaře se nám ani nedařilo dostat se do nějaké šance, gólmana hostí jsme prakticky neohrozili a tak zápas skončil naší porážkou 0:4!!! Nedovedu si vysvětlit proč s každým držíme krok jen nějakých 20-30 minut, rozhodně to není fyzičkou.

Sestava: Cvejn, Sloup, Masopust, Přadka, Havel Jos., Kaucký, Svoboda, Jeníček (71´Šenfeld), Kratochvíl, Houška (41´ Klas), Kotouč M. (K)

Mikrohvězdička: Sloup

Napsal Petr Vraštil