Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-dorost/26.4.vranezvole-fk-rudna-73  •  Vydáno: 1.5.2015 14:33  •  Autor: Lubomír Kocman

26. 4. Vrané/Zvole - FK Rudná 7:3

Dohrávka prvního kola vyšla na neděli a tak jsme vyrazili do Vraného.

Ještě v Rudné nás děsilo počasí, protože vydatně pršelo, ale do začátku utkání se počasí umoudřilo a mohli jsme začít. Bohužel se začíná projevovat přístup k utkáním, jelo nás dvanáct... Zajímavostí bylo, že zatímco soupeř měl v sestavě sedm dorostenců, kteří budou končit, my měli sedm dorostenců s věkem 15 let.

První půle přinesla zajímavé chvilky. Soupeř nás od začátku mírně přehrával, ale jeho koncovka byla tragická. My jsme se na hřišti hledali, opět originální sestava se sehrávala. Po jednom úniku křídla soupeře skvěle zakročil Michal Kača v brance, ale vyražený míč bohužel náš obránce netrefil a dorážka byla pro soupeře snadnou záležitostí. To se stalo v cca 25. minutě. Od té doby si asi Vrané myslelo, že se porazíme sami, a polevilo. To nám dalo prostor na kombinaci a postupně jsme převzali iniciativu. Ze dvou rychlých breaků dvakrát skóroval Kuba Toms a poločas jsme vyhráli 2:1!

Druhý poločas začal stejně jako první, tlakem soupeře. Tentokrát ale už i s efektivním zakončením. Totálně zbabraná dvacetiminutovka a pět gólů v naší síti rozhodlo o utkání. Pak už se vlastně jen dohrávalo a nic na tom nezměnil ani třetí gól Kuby Tomse.

Ve hře se chvílemi dala najít pozitiva, ale hra byla přesně odrazem přístupu některých jedinců k tréninku. Kluci na hřišti odvedli maximum.

Hvězdičky: Kača, Toms.