Zdroj: https://www.fkrudna.cz/index.php?a=archiv-a-muzstva/fk-rudna-tj-sokol-knezeves-90-30  •  Vydáno: 5.10.2015 9:49  •  Autor: Honza Geleti

FK Rudná - TJ Sokol Kněževes 9:0 (3:0)

V sobotu 3.10.2015 jsme chtěli domácím zápasem se Sokolem Kněževes zapomenout na ztrátu bodů z Tuchoměřic. V sestavě moc hráčů nechybělo a soupeř přijel oslaben. Na lavičce měla Kněževes jen dva hráče a místo obvyklého brankáře nastoupil mladičký a vzrůstem nevelký dorostenec. Prvních deset minut zápasu bylo celkem vyrovnaných a soupeř hrozil rychlými výpady středem hřiště, kde operoval dlouhonohý a rychlý T. Racocha. Pak jsme převzali iniciativu a přišly i první velké šance. K první brance však vedla až krásná akce ze 17. minuty na jejímž konci byl M. Kotouč, 1:0! Brzy na to jsme přidali i druhý uklidňující gól, když se z volného přímého kopu trefil M. Rott, 2:0! Do poločasu následoval seriál spálených tutovek a třetí gól vstřelil až ve 44. minutě opět Míra Rott.
Do druhé půle nastoupil soupeř už hodně odevzdaný a na hře i výsledku to bylo znát. Hostující obrana si nevěděla rady především s náběhy M. Kauckého a i ostatní hráči byli aktivní. Zbytek zápasu se tak změnil v exhibici a právě Marek Kaucký vsítil během dvaceti minut čtyři branky. Na tabuli svítilo v 71. minutě skóre 7:0! Další gól přidal Míra Kratochvíl v 74. minutě, 8:0! A stejný hráč přišel v 89. minutě i k poslednímu hodně lacinému gólu , když mu padl na hlavu míč vyražený brankářem, 9:0! Skóre mohlo být ten den určitě dvouciferné, ale hodně loženek jsme zahodili! Naštěstí nás to nemuselo tentokrát mrzet.

Sestava: Soukup, Martínek, Jellúš, Zmeškal (79. Kotouč D.), Zachař (57. Havel Jos.), Kaucký, Bialek, Rott (K), Sloup (46. Prager), Kratochvíl, Kotouč M.

Hvězdičky: Kaucký, Zmeškal, Jellúš

Napsal Petr Vraštil